Om WOODKAAN​

​Hvordan det hele startede

Wood KaAn så sit første lys i sommeren 2014 efter længere tids overvejelse. Med gode mavefornemmelser blev WOODKAAN startet op med den mission at skabe lækre kvalitetsmøbler til den individuelle boligindretning. Derfor er alt håndlavet i et nordisk design og mange gange efter kundernes eget ønske og tegning. Så småt som kunderne begyndte at vise interesse fik Wood KaAn også udvidet forretningen til opgaver indenfor erhvervslivet, hvor virksomhederne typisk skal bruge inventar til kontor, butik eller til en messe.

Stifteren

Kasper Andersen er uddannet snedker med speciale i design og har i mange år interesseret sig for æstetikken og udarbejdelsen af kvalitetsmøbler og inventar. I sin læretid som snedker stod han mange aftener om ugen efter arbejde og lavede lækre møbler til sin egen bolig, hvilket stadig præger indretningen den dag i dag.

Samarbejde

Hos WOODKAAN er vi altid på udkig efter nye og spændende bekendtskaber så vi sammen kan styrke vores virksomheds brand, så har du en god idé til et eventuelt samarbejde skal du være mere end velkommen til at kontakte os for en dialog omkring din idé.


Da træ er et naturmateriale, kan farver variere en lille smule selvom det er inde for samme træsort, så det kan være svært at skabe en tro kopi af noget selvom jeg har lavet det en gang før, så hvert enkelt produkt blir unikt og sin egen af den grund.

Alt laves fra bunden, i gode bærerdygtige materialer og bliver tilpasset de mål og ønsker du har.
Enkelhed og design er i fokus.

For info omkring priser eller andet kontakt woodkaan på e-mail woodkaan@woodkaan.dk eller på telefon 60 15 82 61.

Da alle ting er lavet på special mål er der ingen retur ret med mindre det er ødelagt ved ankomst.

Handel med go samvittighed

Alle møbler fra WOODKAAN er lavet af bæredygtige materialer og er FSC mærket.

Der er altid fri fragt i hele landet, nemt - hurtigt og sikkert!​

Skriv direkte til os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

WOODKAAN

CVR: 35915559

Adresse​

H.C. Tvenges Vej 7

8000 Aarhus C

Kontakt

Telefon: 60 15 82 61

E-mail: woodkaan@woodkaan.dk